keskiviikko 15. lokakuuta 2008

Pitäisiköhän muuttaa maalle?

Kyllä varmaan. Mutta kenen? Minun, joka ei kestä kolmatta yötä putkeen vatipääbileiden ääniä naapurista, vai sen naapurin joka ei ymmärrä että rapun kahdeksassa muussa kämpässä joku voisi haluta nukkua arkiyönä? Tuosta naapurista on tässä vähän ajan sisään tehty pari häiriöntuottamisilmoitusta ja vahva veikkaus, että tänään kiertää lappu taas, ei muuta kuin nimeä alle. Minä en ymmärrä ihmisiä, jotka eivät ota sen vertaa naapureitaan huomioon, että edes vähän hillitsisivät musiikin luukutusta, rappukäytävässä huutamista, tavaroiden paiskomista, huutamista keskellä yötä. Kyllä minä sen sulatan, että viikonloppuisin on bileitä silloin tällöin, mutta kun tuolta kämpästä ei oo bileitten ääniä kuulunut vielä kertaakaan viikonloppuisin, aina arkisin. Sylettää ehkä ihan huolella. Jos ensi yönä en saa nukuttua kunnolla, voi palaa ihan kunnolla kiinni. Eilen oli pahin päänsärky puoleen vuoteen, niskat jumissa ja kaksi puoliksi nukuttua yötä takana. Tänään voi mennä myös särkylääkettä samaan vaivaan. Varmasti tämä kahvin juominen auttaa hirveästi tuohon päänsärkyyn, neljäs mukillinen menossa tälle aamulle. Kolmen aikoihin nukahdin viimein möykästä huolimatta ja viiden aikaan soi kello, avolla aamuvuoro. Enhän sitten tietenkään enää puoli kuuden jälkeen unta saanut, ihmekö tuo jos tekee mieli kofeiinia, paljon kofeiinia.

Sylettää jo valmiiksi niin paljon, että ihan sama tässä konkurssissa alkaa imuroimaan (vastenmielisin kotihomma ikinä).

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kuule vaan pihalle mattoja tamppaamaan ja muutenkin voi kotitöissä kolistelemaan tavallista enemmän, jos vaikka se bilettänyt naapurisi yrittää krapulaansa nukkua pois.

Hanna kirjoitti...

Tuli vielä neljäs osittain möykätty yö. Eipä juurikaan tehnyt mieli ottaa aamulla kahdeksalta perintöhaitari syliin ja siitä vaan soittelemaan vanhoja venäläisiä kansanlauluja. Siitä vehkeestä meinaan lähtee ääntä jos tahtoo. Sitten kuitenkin säälin muita naapureita sen verran, että jätin väliin. Nyt onneksi on hiljaista. Tosin niin oli eilenkin iltakymppiin asti, sitten se taas alkoi.