maanantai 6. lokakuuta 2008

Hermojen lepuutusta

Tulin sitten lepuuttamaan hermojani tähän koneelle. Alettiin eilen kokoamaan palapelejä, eka tehtiin sellanen näppärän kokoinen 300 palan ja sitten jatkettiin jo kerran aloitettua 1500 palan hässäkkää. Aika nopeesti tuli mieleen miks jätettiin se sillon aikanaan pölyttymään :). Voin sanoa että tulee kyllä voittajafiilis jos ton saa joskus tehtyä. Ei mulla siinä rasita se palojen määrä, vaan se että samaa väriä tulee laajoja alueita ja sitten puolestaan toisaalle tulee isompi kokonaisuus missä on paljon pieniä yksityiskohtia. En voi muutenkaan kehua että mun hermot ois maailman parhaimpia, ja kyllä tuossa hommassa taas huomaa, että pieni paussi on paikallaan sillon tällön. Sen paussinhan voi käyttää hyödyksi (laitoin sentään pyykit pyörimään ennen kuin tulin tähän koneelle ja tarkotus ois kuiten maksaa laskujakin jossain vaiheessa... *selittelen itselleni*)

Eilettäin oli kyllä jotenkin ihmeen reipas päivä. Okei, nukkumaan meno meni aika pitkään joten herääminenkin meni luonnollisesti. Kahvin jälkeen sitten alettiinkin siivoamaan. Kolme tuntia siinä meni mutta eipä ole pitkään aikaan ollutkaan näin siistiä. Siis, kyllähän täällä siivotaan säännöllisesti, muttei noin perusteellisesti joka kerta. Sitten iltapäivällä tuli appiukon porukka käymään kahvilla, ekaa kertaa. Ihan leppoisasti meni vierailu, eipä siinä kyllä koskaan tarvi mitään ressata kun rouva pitää aika pitkälle huolen puheen riittämisestä. Siinä sitten riittääkin vaan että nyökyttelee ja mutisee jotain väliin. Toisaalta helppoa, mutta toisaalta rasittavaa jollain tapaa. Illalla käytiin vielä ilta-ajelulla ja keskustassa subilla kun unohdettiin ostaa lauantaina kaupasta sunnuntaille suunniteltuja ruoka-aineita.

Kai sitä vois mennä jatkamaan sitä kirottua palapeliä. Villi veikkaus että vartti ja taas menee silmät solmuun ja hermo liian tiukalle. Onneksi olen hyvä keksimään kaikenlaista muuta tekemistä...

Ei kommentteja: