perjantai 10. lokakuuta 2008

Jotain tekisi mieli tehdä...

Olen tässä päivän, pari miettinyt että jotain harrastusta olisi kiva saada kuvioihin taas. Varmastikin osa "syyllinen" tähän mietintään on avo, joka on ihanan innostunut noista perhonsidontavehkeistään jotka sai keskiviikkona. Tekisi mieli itselläkin koittaa tuota sidontaa, mutta epäilen ettei se kuitenkaan olisi minun hermoilla se paras mahdollinen harrastus :). Mutta kyllä minä silti sitä kokeilen, välillä hermo kestää pientä näpräilyä ihmeen hyvin.
Sitten olen päättänyt elvyttää vanhoja harrastuksia (vai voiko niistä käyttää sanaa harrastus, sen verran satunnaista toimintaa osa näistä kuitenkin on ollut, no käytän silti), mm. askartelut, uinti, pajutyöt... Parvekkeen nurkassa onkin nippu kuivia pajuja, pitäisi laittaa likoamaan jossain sopivassa välissä. Tosin eihän tuo nippu mihinkään riitä, täytyy käydä sopivassa välissä keräämässä lisää. Jos vaikka ehtis ennen joulua jotain tehdä, saisivat sukulaiset taas vuoden tauon jälkeen pajusta tehtyjä lahjoja :).
Tänään mennään kaupoille kun kerran hyvin ehditään avon puolipekkasen takia (muutenhan hänen iltaviikoilla ei mitään kauppahaahuilua ehdi harrastaa). Tiimarista voisin käydä katsomassa jotain kivaa askarteluhässäkkää. Vähän on jälkikäteen harmittanut, kun jätin edellisen asuinpaikkani kerhohuoneelle pahvilaatikollisen askartelutarvikkeita lasten iloksi.
Uimassa olen tosiaan ihan oikeesti päättänyt alkaa käydä, on niin mukavan lähellä tuo uimahalli, ja uinti on kuitenkin niitä harvoja liikuntamuotoja joista tykkään tosissani.
Niin, ja aloitinhan yhden uuden jutun juurikin eilen, kun kirjauduin käyttäjäksi postcrossingiin. Ensimmäinen kortti odottelee postimerkkiä ja postiin pääsyä tuossa eteisen akvaarion päällä. Pitääkin muistaa ottaa tänään mukaan kun lähdetään kaupoille.

Ei kommentteja: