keskiviikko 22. lokakuuta 2008

Laiskuutta vaiko itsehillintää?

Tänään postinjakaja toi lappusen, että Apulannan Vauriot oottelee mua postissa. Nätti punainen vinyyli, jonka sisältö a-puolta lukuunottamatta on vielä mysteeri. Otsikossakin mietin jo, olenko laiska, vai onko minun itsehillintä loikannut ihan uudelle tasolle. Levysoitinhan on tuolla olkkarin kirjahyllyssä, mutta pari piuhaa ei ihan yllä oikeille paikoille. Avo sanoi aamulla, että hän laittaa, johon vastasin ettei sun tarvitse. Aattelin että kyllä minä laitan ne itse. En ole vielä laittanut. Laiskuutena tuo alkoi, ei vaan jaksanut heti kun tuli kotiin kaupasta, ja nyt ajattelin testata itsehillintää, että riittääkö se iltaan asti.

Viime viikolla taisin valitella rapun vatipäistä, jotka terrorisoi muiden yöunia huolella. No, nyt on ollut muutama yö hiljaisempaa (jyskytän puuta huolella). Mutta johan sitä riittikin. Su-ma yönä se alkoi ja pe-la yö taisi olla viimeinen mekkalayö. Olihan siinä välissä toki to-pe yö hiljaista. Voin kertoa, että näinkin rauhallisella ihmisellä kuin minä (yeah right) alkaa hirttämään pahasti kiinni tuossa tilanteessa. Meillähän avolla oli viime viikko aamuvuoroa, eli kello herättää viideltä. Automaattisesti herään kolmen kellon pirinään siis siihen. Ei tässä iässä enää jaksa montaa yötä alle kolmen tunnin yöunilla. Maanantaina oli asukaskokous, missä mukana oli asukasisännöitsijä, ja hän sanoi, että säätiössä ollaan hyvinkin tietoisia häiriöstä (laput, soittelut, käynnit on siis tehonnut?) ja asiaan on tulossa muutoksia ehkä hyvinkin nopeasti. Tuskin maltan odottaa :D.

Viikonloppuna käytiin maaseutuajelulla. Aikamme kuluksi ja vanhat purkit mielessä suuntasimme Häijääseen, Sattuman kauppaan. Sieltä löytyikin kolme vanhaa kahvipurkkia, just sellaisia mitä olen kirppareilla kuolaten katsellut (ja jättänyt ostamatta hinnan takia). Tuolta sain kolme purkkia samalla hintaa kuin tamperelaisilta kirppareilta yhden.
Häijäästä suihkastiin Hämeenkyröön Frantsilaan kahville ja ostamaan kolotustippoja äidille joululahjaksi. Olenkin kerrankin ajoissa jouluhommien suhteen, 50 korttia olen jo askarrellut ja ainakin yksi osa yhdestä lahjasta on siis hankittu. Ja tänään selasin Oriflamen tämän jakson kuvastoa, ja sieltä pomppasi pari lahjaideaa myös... Olen kuitenkin varma, että muut sitten jäävätkin taas aatonaattoon, niinkuin melkein aina :D.

Nyt tämä pää vaatii kahvia.

Ei kommentteja: