torstai 8. tammikuuta 2009

Tiistaitorstai

Olen ollut kyllä tänään päivissä ihan sekaisin. Johtunee varmaan siitä, että tällä viikolla tuntui kuin olisi ollut kaksi maanantaita. Ensin ihan oikea maanantai, ja sitten vapaa päivän jälkeen toinen mokoma. Ei oikein osaa asennoitua siihen, että huomisen työpäivän jälkeen taas vapaata. Mutta ei, en minä toki valita! Se vaan, että mitenhän sitä osaa taas pitkästä aikaa tehdä viisi päivää putkeen töitä?!

Huomenna vielä töihin samaan vanhaan kohteeseen, maanantaina johonkin muualle. Toisaalta ihan kiva, toisaalta ei. Juuri kun tuon homman sai menemään mukavalla rutiinilla eikä tullut joka päivä tuhoton kiire, ja juuri kun tuli melkein mitta täyteen yhtä naista ja hänen joka päiväistä mussutustaan jostain käsittämättömästä asiasta. Kyllä mie varmaan olen kuitenkin ihan tyytyväinen kun vaihtuu kohde.

Tänään oli asukasinfotilaisuus tulevasta putkirempasta. Onhan edellisestä remontista hurjat 13 vuotta aikaa! Toivoa sopii, että nämä tulevat putket kestää ainakin tuplasti tuon ajan. Meidän kämppä on todennäköisesti viimeinen missä työmiehet tulee käymään, ja tämän rapun kohdalla aikataulu menee heinä-elokuulle. Ja remppa alkaa työmaan pystytyksellä maanantain. En osannu arvata että se menee niin pitkälle, vaikka kyllähän minä sen tiesin ettei se ihan hetkessä tapahdu. Siinähän sitä sitten ehtii seurailla mitä kaikkea tästä vielä tulee.

Hirveästi teki mieli kirjoitella kaikkea, mutta ajatus vaeltaa sinne ja tänne niin nopeasti, etten saa mistään kiinni. Ei kai tässä muu auta kuin luovuttaa ja mennä vaikka rekisteröimään 6v tytöltä tullut hauska postcrossing-kortti. Pika-avautuminen vielä aiheesta: Viime viikolla sain jenkeistä "kortin". Ihan järettömän tärähtänyt kuva jostain ikkunasta varmaan otettuna, kuvassa jotain rakennuksia ja metsää. Lähettäjä asuu itse Ohiossa ja kuva otettu Pittsburghista. Ehkä määritelmä "postikortti" on sitten hyvin venyvä... Laitan vielä kuvankin "kortista" (klikkaamalla isonee) :

2 kommenttia:

Tinka kirjoitti...

No, huh, miten pian jo uus putkiremppa! Pelottavaa.

Ja näkyy se sullaki "onni" potkivan joskus nuissa Pc-korteissa :D

Männä viikolla sattu semmonen, että sain kortin Italiasta ja kuinka ollakaan, tänään puolestani lähetin samaiselle tyypille kortin; hällä kun on ainakin kaks profiilia. Hmm.

Mielipiteen ahneista pidän omanani.

Hanna kirjoitti...

Tinka, mulle tuli ekana osoitteena sellainen tyyppi jolla on 3 profiilia. Korttia ei oo vielä tähän päivään mennessä rekattu, enpä tosin ole kysellyt peräänkään. Mulla kyllä riittää vallan hyvin tuo yks profiili, pidän myöskin mielipiteeni ahneista omanani :D