tiistai 29. maaliskuuta 2011

:)

Pakko oli tulla raapustamaan elonmerkkejä tännekin. Yritin tehä tätä samaa jo muutamia viikkoja sitten, mutta luovutin, kun en millään meinannu ensin muistaa käyttäjätunnustani, ja sitten hakkasin tunnin päätä seinään ja sormet hellinä kokeilin noin miljoonaa eri salasanaa, tuloksetta. Nyt meni viiennellä kerralla oikein :)

Hirmusesti menny aikaa viime kirjotuksesta, mutta ehkä mulla on niin tylsä elämä, ettei juuri mitään ihmeellistä ole tapahtunu. Poskiontelot leikattiin ja tenniskyynärpää sekä tulehtuneet jänteet ranteessa on huolehtineet siitä, ettei ole tarvinnu kärsiä saikun puutteesta. Alkaa pikkuhiljaa hajoaan pää taas, neljättä viikkoa olen nyt tuon ranteen kans saikulla, perjantaina pääsee onneksi jo töihin. Vähän jännittää, miten se ranne kestää. Aamulla kävin nakkaan autolla avon töihin, ja tuntu siltä ettei tuo ranne ratin vääntöä viä arvostanu, siksi epäilyttää nuo työt kun niissä nyt sattuu tartteen käsiään.

Tän saikun aikana olen löytäny itestäni kauhean maailmantuska-piirteen. Kun ei ole joutunut töissä olemaan, on ollut aikaa seurata liiankin paljon tuota Japanin tilannetta, samoin Libyaa sun muuta. Tsunami ja Fukushiman jutut mulla ahisti niin paljon, että olin itekki ihan yllättyny. Samalla koukutuin tosissani Twitteriin. Ihan loistava "uutiskanava" jos niin haluaa. <3.

Lupaan pyhästi päivittää tätä nyt vähän aktiivisemmin, jos näin ei tapahdu, läimäyttäkää mua tuolla kommenttilaatikossa, jooko? Tällä kertaa lyhkänen pikapostaus ihan vaan siitä ilosta että muistin tunnarit! Nyt keittään kahvia kun lupauduin kuskiksi äidille. Ostettiin hänelle synttärilahjaksi kahden eri hoidon lahjakortti Frantsilan hyvän olon keskukseen, tänään vuorossa kalevalainen jäsenkorjaus :). (Pikkusenko tekis itelläki mieli johki ihanaan hoitoon, tai ihan vaikka vaan hierojalle....)

Ei kommentteja: