keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Meinasin ihan unohtaa!

Tiinalla oli tuossa päivänä eräänä tällainen blogissa, ja halusin itselleni tekemistä. O:n sain!

Kommentoi tähän postaukseen ja minä annan sinulle kirjaimen. Kirjoita blogiisi 10 sanaa, jotka alkavat kyseisellä kirjaimella ja lisää mukaan selostus, mitä kyseinen sana sinulle merkitsee ja miksi.

1. Olemassaolo. Tätä ei liene tarvetta perustella mitä tämä merkitsee. Oma ja rakkaiden olemassaolo. Ja valitettavasti kaikkien mottipäidenkin.

2. Omena. Vihreät varsinkin. Ette usko mikä syletys oli kun tajusin tulleeni omenille pahasti allergiseksi. Vihreät omenat on ehkä melkein parasta mitä tiedän, tai siis oli. Ei vaan ole moneen vuoteen pystynyt syömään.

3. Ontelo. Poskiontelo. Tuntuu välillä että nuo ovat ikuinen riesa minulle. Viime talvi meni antibiootteja syödessä, toivottavasti tämä flunssa ei aiheuta samanlaista kierrettä.

4. Olohuone. Sieltä löytyy rakkaat rotat, kirjat, levyt, siellä on yleensä mukavaa.

5. Onnellisuus. Pitää osata olla onnellinen niistä pienistäkin asioista, eikä aina odottaa mitään elämää suurempaa. Muuten sitä voi elää elämänsä ilman onnellisuutta.

6. Onni. Huippumuksu, avon kummipoika.

7. Olli. Nukke, jonka sain ensimmäisenä joulunani. Tuossa hyllyn reunalla se tuijottaa lonkkavikaisena (toinen jalka melkein kokonaan irti).

8. Odotus. Mieluisan postin odotus on vähän samanlainen tunne kuin lapsena odotti joulupukkia. Yksi Apulannan parhaista biiseistä. Myöhässä olevan kaverin odottaminen on yleensä raivostuttavaa.

9. Onki. Mato-onki, virveli, ihan sama kumpi oikeastaan. Kalastus on melkein parhautta.

10. Orgasmi. Tarviiko tätä muka perustella??

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Heh, mä ajattelinkin, että tuleeko O:sta mieleen Se O, mutta siellähän se oli viimeisenä. :D

Pirtsakan värinen tukka sulla muuten. :)

Hanna kirjoitti...

Et usko, mutta se meinas unohtua ensin. Käsittämätöntä ettei se käynyt heti mielessä, kun yritin miettiä oolla alkavia sanoja :D.

Kiitti :)